Szeretnél eseményt / rendezvényt közzétenni a BELG-EU-MI MAGYAROK naptárban?

A BELG-EU-MI MAGYAROK naptárban a belgiumi magyar közösség tagjai közzétehetnek különböző eseményeket / rendezvényeket — pl.: „Quimby-koncert március 10-én Antwerpenben.”, „Ezoterikus előadás április 5-én Brüsszelben.”, „HUNGAROFUTÁR érkezik Brüsszelbe május 10-én.”, „Június 2-án megyek Brüsszelből Charleroi-ra autóval és van egy szabad helyem.”, stb. stb.*

Esemény / rendezvény közzétételéhez először is szükséged lesz egy gmail.com-os fiókra. (Ha még nem lenne, ide kattintva 1–2 perc alatt létrehozhatsz egyet.)

Lépj be a gmail.com fiókodba, majd válaszd a Naptár alkalmazást.

Válassz ki vagy hozz létre egy naptárat a Saját naptárak alatt (bal oldali sáv). Ha a Saját naptárak alatt nem látszana egy naptár sem, akkor kattints a Saját naptárak előtti kis háromszögre úgy, hogy annak csúcsa lefelé mutasson.

A naptáradban kattints a megfelelő dátumra, írd be az esemény megnevezését, majd kattints az Esemény szerkesztése gombra.

Írd, illetve állítsd be az esemény további adatait:

a) a Résztvevők alá írd be az aranyoldalak.eu@gmail.com e-mail címet (piros nyíl),

b) A résztvevők jogosultságai alatt mindenképpen hagyd üresen az események módosítása opciónál lévő jelölőnégyzetet (narancssárga nyíl).

A többi adatot / opciót értelemszerűen írd / állítsd be, és ha végeztél, kattints a MENTÉS gombra a bal felső sarokban.

Ne küldj meghívót. (Ez a meghívó az aranyoldalak.eu@gmail.com e-mail címre menne, senki nem fogja elolvasni…)

ENNYI!…


Az esemény törlése: mindig a Törlés a résztvevők értesítése nélkül opciót válaszd. (Az értesítés az aranyoldalak.eu@gmail.com e-mail címre menne, senki nem fogja elolvasni…)

A fenti lépéseket követve, a saját naptáradban közzétett eseményeid / rendezvényeid automatikusan megjelennek az ARANY OLDALAK és a BELGIUMI MAGYAROK honlapon a BELG-EU-MI MAGYAROK naptárban.

Miután közzétetted az eseményt / rendezvényt a naptáradban, a böngésződben valószínűleg frissíteni kell (=újra be kell tölteni) az ARANY OLDALAK, illetve a BELGIUMI MAGYAROK honlapon azt az oldalt, amelyen a BELG-EU-MI MAGYAROK naptárat nézed ahhoz, hogy megjelenjen benne az általad közzétett esemény / rendezvény.

* Kérjük, hogy tényleg csak konkrét dátumhoz kapcsolódó, valós eseményeket / rendezvényeket tegyél közzé a naptárban. (Olyat ne, hogy pl. „Gyermekfelügyeletet és takarítást vállalok.”…)


Szeretnéd a honlapodon közzétenni a BELG-EU-MI MAGYAROK naptárat?

Kattints a beágyazási kódért…


Szeretnéd a böngésződben, teljes képernyőn megtekinteni a BELG-EU-MI MAGYAROK naptárat?

Kattints erre a linkre…