HIRDETÉSI FELTÉTELEK

 

Frissítve: 2016. szeptember 1.

1. Az ARANY OLDALAK-on elsősorban a Belgiumban élő, illetve a belgiumi magyar közösség részére releváns szolgáltatásokat nyújtó magyar anyanyelvű közösségek, orvosok, (non-profit) szervezetek, ügyvédek, vállalkozók, illetve vállalkozások hirdetéseit jelentetjük meg.

2. Az ARANY OLDALAK szerkesztői a „VÁLLALKOZÓK”-rovat egyes kategóriáiba feladott hirdetések esetében a hirdetés közzétételét számlaképesség igazolásához (= érvényes EU-s adószám feltüntetése a hirdetésben) is köthetik.

A számlaképesség szükségességének megállapítása során elsősorban az alábbi elveket alkalmazzák:

a) a (potenciális) megrendelők / ügyfelek védelme a túl nagy anyagi kockázatvállalással szemben (pl. az “ÉPÍTŐIPAR”-kategória),

b) (a “GYERMEKFELÜGYELET”- és a “TAKARÍTÁS”-kategóriák kivételével) az adott kategóriában már legalább 3 aktív, számlaképes vállalkozó / vállalkozás hirdet, és az ARANY OLDALAKON adott értékelések alapján a belgiumi magyar közösség elégedett a tevékenységük színvonalával,

c) ha a 3 aktív, számlaképes vállalkozó / vállalkozás valószínűsíthető módon nem képes lefedni a keresletet (például nyelvtanítás esetén 3 számlaképes nyelvtanár közel sem biztos, hogy minden nyelvet képes tanítani), akkor a hirdetés megjelentethető számlaképesség igazolásának hiányában is.

A fenti a)-c) pont figyelembevételével a következő kategóriákban már csak számlaképes vállalkozók / vállalkozások hirdethetnek:

ÉPÍTŐIPAR, ÉTEL / ITAL, KOZMETIKUS, MANIKŰR – PEDIKŰR, PSZICHOTERÁPIA, SZÁLLÍTÁS.

3. Az ARANY OLDALAK szerkesztői fenntartják maguknak a jogot, hogy töröljék azon hirdetők hirdetését, akik a fenti szabályokat súlyosan / rosszhiszeműen / folytatólagosan megsértik, illetve figyelmen kívül hagyják, és nem tartják be a felnőtt emberektől elvárható, udvarias viselkedés íratlan szabályait.

4. A hirdető kijelenti, hogy a hirdetésének feladását megelőzően megismerte a fenti szabályokat, azokkal maradéktalanul egyetért, és fenntartás nélkül elfogadja, hogy kizárólag ő felel a hirdetésében megjelenő információk valóságtartalmáért.