ÉRTÉKELÉS

 

Frissítve: 2016. július 27.

Kattintsunk a hirdetés oldalán, az oldal alján található ÉRTÉKELÉS ÍRÁSA gombra.

Értelemszerűen töltsük ki a megfelelő mezőket, majd kattintsunk az Értékelés elküldése gombra.

Minden értékelő ugyanazon termék, illetve szolgáltatás tekintetében egyszer értékelheti ugyanazt a hirdetőt. Az értékelés bármikor visszavonható: ez esetben az értékelő többször már nem értékelheti a hirdetőt.

Amennyiben az értékelés kedvező, az ARANY OLDALAK szerkesztői azt a lehető legrövidebb határidőn belül (tipikusan 2-3 nap) automatikusan közzéteszik az ARANY OLDALAK-on, és szintén automatikusan értesítik a BELG-EU-MI MAGYAROK levelezőlista tagjait arról, hogy az adott hirdető kedvező értékelést kapott.

Kedvezőtlen értékelés esetén az ARANY OLDALAK szerkesztősége felveszi a kapcsolatot a hirdetővel, és elküldi neki a kedvezőtlen értékelés szövegét, megadva az értékelő személy e-mail címét. A hirdetőnek 72 óra áll a rendelkezésére ahhoz, hogy az értékelővel megpróbálja rendezni a kedvezőtlen értékelés okául szolgáló problémás kérdést / helyzetet.

Ha az értékelő személy 72 órán belül arról értesíti az ARANY OLDALAK szerkesztőit, hogy visszavonja a kedvezőtlen értékelését, az ARANY OLDALAK szerkesztősége nem teszi közzé a kedvezőtlen értékelést.

Ilyen értesítés hiányában a szerkesztők általában 72 óra elteltével közzéteszik a negatív értékelést az ARANY OLDALAK-on. Ebben az esetben a hirdetőnek lehetősége van arra, hogy – a  „hallgattassék meg a másik fél” elve alapján – az aranyoldalak.eu@gmail.com e-mail címre küldött üzenetben eljuttassa a szerkesztőknek a kedvezőtlen értékeléssel kapcsolatos írásos álláspontját. A szerkesztők csatolják a kedvezőtlen értékeléshez a hirdető álláspontját, és ezt követően értesítik a BELG-EU-MI MAGYAROK levelezőlista tagjait arról, hogy a hirdető kedvezőtlen értékelést kapott.