ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ÁLTALÁBAN

Az anonim látogatóazonosító (angolul: „cookie”, magyarul: „süti”) egy olyan egyedi – azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas – jelsorozat, amelyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el.

Fontos tudni, hogy egy ilyen jelsorozattal – tekintettel arra, hogy abban a teljes IP-cím nem kerül tárolásra – önmagában semmilyen módon nem lehetséges azonosítani a látogatót: az csak a látogató gépének felismerésére alkalmas.

KONKRÉTAN

A honlapunkra történő látogatás során Öntől semmilyen személyes adatot (pl. név, e-mail cím stb.) nem szerzünk be, illetve nem kérünk.

Honlapunkkal összefüggésben nem alkalmazunk semmilyen olyan szoftveres vagy hardveres eszközt, illetve egyéb megoldást, amely az Ön személyes vagy internethasználati adatainak bármiféle megszerzését, elemzését, tárolását vagy továbbadását célozná, illetve tenné lehetővé.

Nem állunk kapcsolatban olyan tartalomszolgáltatóval, aki vagy amely ilyen adatokat vagy tevékenység végzését igényelné tőlünk.

HIRDETÉSEK

A hirdető felel minden, általa megadott adat valóságtartalmáért és pontosságáért, valamint azért, hogy teljesítse az általa kínált termékekkel, illetve szolgáltatásokkal kapcsolatos jogszabályi, esetleges közigazgatási, illetve adott esetben szakmai testület által meghatározott egyéb előírásokat, továbbá felelős azért, hogy az általa közreadott információk ne sértsenek jogszabályt, etikai, erkölcsi normát, és ne keltsenek megbotránkoztatást.

A hirdető jogi, anyagi és erkölcsi felelőssége attól függetlenül fennáll, hogy az általa megadott adatokat és egyéb információkat az ARANY OLDALAK szerkesztői felülvizsgálják-e vagy sem.

Honlapunk megtekintésével Ön kifejezetten elfogadja ezt az adatvédelmi szabályzatot.

Pin It on Pinterest